Shqipet.Ch

Chati me i vjeter shqiptar

CHAT

Pak me poshte do gjeni 3 platforma te ndryshme ku mund te chatosh. Te shoqeruar me ikonen perkatese se nga cila paisje mund te chatosh! Zgjidh ate qe te pelqen ty me shume :)

Kiwi Irc

KiwiIRC

E Sugjeruar

 • Verzion për PC
 • Verzion për smartphone
 • I Hostuar ne Serverët tanë dhe Stabil
 • Dergimi i Foto dhe Video
 • Video dhe Audio Call
Kiwi Irc

TheLounge

Përdoret më lehtë nga Smartphone

 • Verzion për PC
 • Verzion për smartphone
 • I Hostuar ne Serverët tanë dhe Stabil
Kiwi Irc

Mibbit

Përdoret më lehtë nga Smartphone

 • Verzion për PC
 • Verzion për smartphone
 • Nuk është stabil

Regullorja e Chatit

 • Ne publik perdorni vetem gjuhen SHQIPE ne privat cfar te doni!
 • Mos shenoni tekste teper te gjata - teper se 250 shkronja sepse bllokohen automatikisht!
 • Bisedat private mos i nxjerni ne publike!
 • Ndalohet perdorimi i nickave te pakuptimte, ofendues dhe provokues
 • Te pakuptimte: gdfgf, aaaaaa1, asasas, etj.
 • Ofendues: magjup, kafsha, bythmadh*, i/e-shtremet, budall ... etj
 • Provokues: te-madh, k-18cm, te-trashe, a-ma-jep etj
 • Mos perdroni proxy ose firewall!
 • Jo flood - Shenim i shpejte ose i pakuptimte!
 • Jo klone - Lidhje me teper pseudonime (nikcname)!
 • Jo reklama te cfardo forme! (vetem LINK i youtube do tolerohet (por mos perseritet i njejti link 2 here)
 • Reklamimi i faqeve, profileve te Facebook, Skype, Twitter, Instagram, [email protected], Numra Telefoni etj. ndalohen!
 • Mos shenoni me shkronja te MEDHA ne publik!
 • Mos i perseritni te njejtat fjale/fjali radhazi!
 • Ne PUBLIK mos shenoni adresa te Skype, numra telefoni, email adresa apo informata personale!
 • Mos perdorni nicka te piste, prvokues, seksual, ofendues, politik, racist apo fetare!
 • Kerkesat per cyber sex ndalohen - nese dikush ankohen ju largoheni automatikisht!
 • Ndihma sociale apo kerkes per para/lek ndalohet!
 • Mos perdorni nicka te huaj - nese ata kan gabuar, ju mund te blloheni shkak perdorimit te atij nicku!
 • Kercenime, diskriminim, racizem, sharje dhe ofendime ndaj stafit, chatit ose chatuesve tjere ndalohet rreptesisht!
 • Mos shenoni nga nje fjale ne fjali, psh:
 • (Zemra123) tung
 • (Zemra123) si
 • (Zemra123) je?
 • (Zemra) pershendetje, si jeni?
 • Mos i ndani fjalet me pika psh: mirdita.si.jeni?, por leni vend te zbrazet.

Staffi

Perberja e stafit ne rrjetin AlbaChat Nje liste e plote e skuadres aktuale te stafit #staff ne serverin tone.

Root Administrators

Devil
Root Admin
www.Zemra.Org
lord-x
Root Admin
www.AlbaLove.Ch
redbull
Root Admin
www.Argetohu.Eu

Network and Services Admins

ArmendZ
Services Admin
www.Shqipet.Ch
HypErIoN
Services Admin
www.AlbaLove.Ch
Gv_StyLe
Global Admin
www.Zemra.Org
^OO7^
Network Admin
www.Shqipet.Ch
w00t
Global Admin
www.AlbaLove.Ch
d-_-b
Network Admin
www.Zemra.Org
TheKinG
Global Admin
www.Zemra.Org
AdM|N
Server Admin
www.RadioZemra.Ch
AnOa
Global Admin
www.Zemra.Org

Auto Operators

Fjolla
Since: Apr 26 02:28:04 2015
www.Zemra.Org
semrA
Since: Aug 20 21:28:52 2021
www.Zemra.Org
BooT
Since: Apr 21 17:41:18 2020
www.Zemra.Org
Dea
Since: Dec 27 15:16:59 2015
www.Zemra.Org
AlbaK|ng
Since: Dec 07 18:41:36 2017
www.AlbaLove.Ch

Shqipet.Ch: Aty ku flitet Shqip!

Qëllimi jonë është bashkimi i të gjithë Shqiptarevë në një rrjet të vetëm.

Shqipet.Ch një vend argëtimi dhe i sigurt njohjesh online.
Siguria e përdureseve tanë është përparësia jonë kryesore.

Të dhënat tuaja personale janë gjithmonë të mbrojtura.

Bisedoni, takohuni dhe ndërtoni marrëdhënie afatgjatë.
Mijera përdorues ne ditë përdorin platformën Shqipet.Ch
Miliona mesazhe shkembehen cdo vit në platformen Shqipet.Ch

Na Kontaktoni